VÅRA KARAOKERUM

Vi erbjuder 7 st privata karaokerum i flera olika storlekar. Karaokerummen är utrustade med två mikrofoner och högklassig ljudanläggning. Vill ni beställa något till rummet så ingår det alltid room service, allt för att göra er kväll så perfekt som möjligt!

CITY view-RUMmen FÖR 4-10 PERSONER

Karaoke med utsikt? Vi har 3 st karaokerum med bästa utsikt över ån. Precis som med alla våra karaokoerum, är dom utrustade med 2 mikrofoner, discoljus, högklassig ljudanläggning och såklart room service. Storlekarna kan variera från minsta på 6kvm till dom lite större på 7-9kvm. Minsta bokningstid är 1,5 timme från 6 personer.

Rum FÖR 8-10 PERSONER

Minsta bokningstid för dessa rum är 1,5tim, men vi rekommenderar minst 2. Perfekt för dom större sällskapen och som med alla våra rum har ni tillgång till högklassig ljudanläggning, 2 mikrofoner och tusentals låtar.

RUM FÖR 15-20 PERSONER

Vårt största rum mellan 15-20 personer, perfekt för det större sällskapet. Precis som med dom andra rummen utrustade med 2 mikrofoner och tusentals låtar. Här kan ni även boka vår Elvis-mick med stativ för en riktig stjärnkänsla. Minsta bokningstid är 1,5 timmar men vi vågar garantera att ni kommer vilja stanna längre.