PRIces KARAOKE room

120:- PP / Hour

STUDENT DISCOUNT 90:- pp/ Hour*

*Friday - saturday 19.00 - 22.15  (min 4 people and 1,5 hour)

HALF PRICE WEDNESDAY & THURSDAY!*
*60:- per person/hour for students

MIN 1,5 hour (non students 90:-pp/hour wed-thu)

Ons/Tors gäller 120:- person/tim (ej före röd dag!) 

Studentrabatt ons-tors 90:- per person/timme

Regler & Villkor

Åldergräns 18 år. Egen medhavd dryck är absolut förbjudet och vid upptäckt så avslutas ert besök hos oss och ni blir debiterade full rumshyra. 

Kontaktperson/bokningsansvarig är helt och hållet ansvarig för alla skador som han/hon orsakat och för de kostnader som orsakas verksamheten eller tredje part eller som är en följd av handlingar i strid med avtalet. Om det inte går att fastställa identiteten på den gäst i rummet som orsakat skada eller kostnaden eller om det inte går att få ersättning för skador eller kostnader av denna gäst, faktureras skadorna och kostnaderna personen som bokat rummet. Vi kan även ta betalt för skadekostnaderna direkt på plats.

I alla våra rum har vi ett minimumantal, detta för att vi har olika storlekar från små till stora. Ni kan ändra antal 48h innan ert besök. Blir ni färre än det ni bokat för utan att meddelat oss detta så blir ni debiterade för det bokade antalet. Vi försöker såklart flytta er till ett mindre rum om möjligt om ni blir färre.

Tänk på att inte bjuda in fler personer i rummet än vad ni bokat för utan att meddela oss i först. I många fall tvingas vi tyvärr neka gäster pga av för stort antal personer då detta har med brandskyddet att göra. I en del rum kan man vara någon extra, detta får ni information om när ni bokar. Blir ni någon extra så debiterar vi 120kr per person/timmen.

Bokningsförfrågan räknas ej som bindande förrän vi har bekräftat bokningen. Om ni blir sena till er bokning debiterar vi från den tid ni bokat. Hör dock av er om ni blir sena, annars anses rummet ledigt efter 15 min.

Förlängningar på plats är bindande

Vill ni veta hur vi behandlar era personuppgifter enligt GDPR, skicka ett mail till info@kkaraoke.se för att ta del av vår integritetspolicy.